Skip to main content

In de zomer van 2020, midden in Corona tijd, raakten Godfried en Dennis in gesprek. Dennis geïnteresseerd, vanuit een persoonlijke behoefte, ooit voor zichzelf te beginnen. Ervaring opgebouwd in verkoop van Internationale Business 2 Business hardware en software. Godfried, Internationaal inkoper bij Sligro, 2 jaar daarvoor zijn vaste baan opgezegd. Godfried, heeft, naast het internationaal sourcen voor derden, 2 webwinkels op dit moment; Partyfurniture.nl en BLiving.nl. De initiële kennismaking bracht ons op het idee een concept te bouwen met als doel ontzorgen van Terras, zowel voor de Horeca als Particulieren markt.

Het eerste essentieele product is een parasol. Op de website van Partyfurniture.nl, worden Scolaro Parasols aangeboden. Echter is dit merk, wat bekend staat als hoogwaardig en exclusief, meer interessant voor een andere doelgroep en vraagt om een andere marktbenadering. Na vele gesprekken met lokale ondernemers, marketing en ons netwerk zijn wij ervan overtuigd dat er een behoefte is voor luxe buiten gerelateerde oplossingen. Zeker nu we, grotendeels door de COVID19 pandemie, tot inzicht zijn gekomen, dat gezond Buitenleven een belangrijkere plaats krijgt in ons dagelijks leven. Dit zal ook na de pandemie belangrijk blijven, met de juiste dosis ruimte/afstand, gezondheid en zoveel mogelijk ontspanning.

Hoe kunnen wij ons blijvend onderscheiden? Het kunnen invullen van een behoefte waar mogelijk vraag naar is die niet bestaat, niet deels of in geheel. Er zijn leveranciers die al parasols leveren o.a. Maar zijn er leveranciers die de Horeca en Particulieren volledig ontzorgen? Van A tm Z en na Z? En wat betekent dat, ontzorgen? Is Maatwerk mogelijk, bijvoorbeeld het meedenken gedurende de relatie met de klant. Bepaling beste indeling terras? Opslag? Events? Verhuur? Mogelijkheden en toepassingen welke continu bijdragen aan dat unieke Buitengevoel! Het Buiten Concept, “het ontzorgen van Buiten voor Horeca en Particulieren” is geboren. Het ontzorgen van keuzemogelijkheden, levering, installatie en after sales. Dit alles met de juiste service en kwaliteit. Dit is waar wij ons in willen onderscheiden. Vanuit dit concept gaan wij onze organisatie verder opzetten, met als start de lancering van onze website, You-Outside.nl, met als eerste luxe buiten product, Scolaro Parasols. Scolaro parasols, wereldwijd bekend Italiaans familie bedrijf, levert hoogwaardig afgewerkte luxe parasols voor zowel de horeca als particulieren. In het najaar van 2021 is ons managementteam versterkt met de komst van Koen Rombauts. Koen heeft de afgelopen jaren in de wereld van webshops ervaring opgedaan rondom marketing en social media. Met Koen aan boord kunnen we ons, na de opstartfase, meer gaan focussen op de volgende fase van You Outside.

Contact

Godfried Boers

Koen Rombauts

Dennis van Beers

Scolaro parasols

100% luxury, 100% Italian