Skip to main content

100% KWALITEIT,
100% ITALIAANS.

Shop de hele collectie
Ombrelloni Galaxia

Technologie, functionaliteit en ergonomische bewegingen. Italiaans ontwerp en stijl maken dit paraplu uniek, het geven van een gevoel van balans met zijn moderne vorm.

SCOLARO PARASOLS

Het Italiaanse familiebedrijf Scolaro ontwikkelt en produceert al ruim 45 jaar parasols, waarbij alle aandacht uitgaat naar producten met een hoge kwaliteit en degelijkheid, gecombineerd met een hoge esthetiek waarde en eenvoudig gebruiksgemak. De horeca parasols moeten namelijk niet alleen voor vele jaren hun dienst doen als zon- en regenbeschermer van de gasten, maar mooie parasols zijn als onderdeel van het terras een ware verrijking voor je bedrijf. Het is een visitekaartje dat klanten automatisch zal uitnodigen om op je terras samen te komen en van elkaar en de omgeving te genieten.

MATERIALEN STOK

IROKO WOOD

ALUMINIUM DARK

STARWHITE

ALU INOX

Uniek aan een zwevende parasol is dat deze 360° om zijn as kan draaien. Daarnaast hebben wij verschillende parasols met verschillende kantel en draai mogelijkheden waardoor u op elk moment van de dag, ook bij een laagstaande zon, de parasol tegen de zon in kan draaien.

MATERIALEN STANDAARD PARASOL

ALUMINIUM DARK

ALUMINIUM STARWHITE

ALU INOX

IROKO WOOD

STOFFEN PARASOLDOEK

ECRU

TERACOTTA

BORDEAUX

GRIGIO TAUPE

BIANCO

SILVER GREY

ANTHRACIET GREY

NERO

Om langer van buiten in de avond te kunnen genieten. LED-kit met hoge helderheid ontwikkeld voor de behoeften van de professionele sector.Bedrading en accessoires in het product. Het kan worden toegepast op de ASTRO-, DUAL- en QUATTRO-modellen.
Shop parasolverlichting