Skip to main content
SCOLARO

Horeca parasols van hoge kwaliteit

100% kwaliteit voor jouw gasten

Onze parasols zijn speciaal ontworpen voor kleine tot grote horeca buitenruimtes. De parasols zijn uitgerust met stevige aluminium structuren en een origineel sluitsysteem van 100% kwaliteit. Ze combineren doeltreffendheid en schoonheid en worden gepresenteerd als het onbetwiste middelpunt van elke ruimte die ze domineren. Ook beschikbaar in de modulaire structuur bestaande uit 2 (dubbel) of 4 (Poker) parasols verankerd aan één steun.

Het ontwerp, nieuwe technische oplossingen en de combinatie van de beste materialen, markeren de evolutie en het gebruik van de parasol, gegarandeerd door een volledig Italiaans productieproces.

Grote parasols

Scolaro
Capri Dark
Scolaro
Palladio Telesopic
Scolaro
Alu Poker Dark double
Scolaro
Alu Poker Dark Maxi
Scolaro
Alu poker StarWhite Maxi
Scolaro horeca parasols

Zweefparasols

Stokparasols

Grote parasols

Ontworpen voor professioneel gebruik, zijn ze uitgerust met een origineel sluitsysteem dat geen verwijdering van het onderliggende meubilair vereist. Beschikbaar in de modulaire structuur bestaande uit 2 (dubbel) of 4 (Poker) parasols verankerd aan één steun.

Voor elke ruimte een passend ontwerp

Met ons grote assortiment aan parasols, is er voor elke buitenruimte een geschikt ontwerp.

Maak jouw horeca parasol van Scolaro helemaal af met een persoonlijke branding. Wij ontwerpen samen met jou een hoogwaardig eindproduct zodat jouw terrasparasols helemaal aansluiten bij jouw horeca-onderneming.