Skip to main content

Het verhaal van Scolaro

Het bedrijf Scolaro werd 40 jaar geleden opgericht en produceerde ambachtelijke houten parasols. Zij maakte (en maken nog steeds) kwaliteit houten en aluminium parasols met centrale paal, zijpaal en telescopische frame.

De prachtige parasols van Scolaro is inmiddels gegroeid over 70 landen in de wereld en staat desondanks nog altijd voor 100% kwaliteit.

Door de jarenlange ervaring en vakkundigheid heeft Scolaro meer en meer technologieën toegevoegd om de kwaliteitsnorm te verbeteren. Een eenvoudig product, ontwikkeld om te beschutten tegen de zon, is uitgegroeid tot een elegant instrument om slim in te richten.

Het ontwerp, nieuwe technische oplossingen en de combinatie van de beste materialen, markeren de evolutie en het gebruik van de parasol, gegarandeerd door een volledig Italiaans productieproces.

De Scolaro producten worden volledig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in het bedrijf in Italië. Speciale zorg voor afwerking en kwaliteitscontrole maken integraal deel uit van het beleid.

Dankzij de gebruikte materialen en de technische uitrusting zijn de parasols sterk en geschikt voor zwaar en professioneel gebruik. Het gebruik van waterdichte acrylstoffen, behandeld hout, staal en aluminium zorgen voor een lange levensduur.

Bijzondere aandacht voor een eenvoudig onderhoud en de beschikbaarheid van reserveonderdelen is op termijn gegarandeerd. Aan het bereiken van deze resultaten heeft het bedrijf Ombrellificio D’Incà altijd meegewerkt, dat zich nog steeds bezighoudt met de productie van parasolhoezen.